Sve kategorije
EN
Naše najnovije vijesti

vijesti

2019. Jesun je sudjelovao na izložbi u Chicagu „Međunarodni sajam kućnih potrepština“

informacije Mar 04, 2019

IHHS je najveća i najprofesionalnija sveobuhvatna izložba proizvoda za domaćinstvo u Sjevernoj Americi. Izložba je usmjerena na proizvode za domaćinstvo i podijeljena je u tri serije: kuhinjski i stolni proizvodi, proizvodi za čišćenje i skladištenje i kućanski aparati.

Sa više od 2,200 izlagača, izložba u Chicagu okuplja sve vodeće svjetske kompanije u industriji namještaja. Ovo je prvi put da je Jackson Travel Company sudjelovala na izložbi.

Jackson Travel vodeći je proizvod za čišćenje u Kini i svijetu. Opskrbljujemo profesionalna i potrošačka sredstva za čišćenje gotovo 30 godina. Jackson vrlo dobro poznaje proizvode za čišćenje i stvaramo nove alate slobodnih ruku --- bez potrebe za dodirivanjem prljave tkanine. Otvoreni smo za prihvaćanje svih novih koncepata o proizvodima za čišćenje. Uvijek nastojimo dizajnirati jednostavne za rukovanje i dobre performanse alata za čišćenje.

Od svog osnivanja 2001. godine, Jackson prati trend vremena i transformirao se iz lokalnog preduzeća za preradu i proizvodnju u inovativno industrijsko i trgovačko integrirano preduzeće.

Odlazimo u inozemstvo kako bismo s lokalnim kupcima i potrošačima osobno razgovarali o potražnji za našim proizvodima, poboljšali dizajn i stil te se bolje prilagodili sklonostima i potrebama lokalnog stanovništva.

Izložba je pozornica, ali i platforma, najdirektnija platforma za izlagače da komuniciraju s kupcima licem u lice. Hvala vam na sajmu u Chicagu što ste nam dali priliku da se pokažemo. Kao što se Jackson pojavio na izložbi prvi put Vremenom, znamo da još uvijek imamo mnogo nedostataka, pa bi se Jackson trebao stalno poboljšavati, prihvaćati mišljenja i zahtjeve više ljudi i nastojati pokazati savršenijeg Jacksona na izložbi sljedeće godine.

Vidimo se sledeće godine na izložbi!

图片 1