Sve kategorije
EN
Naše najnovije vijesti

vijesti

JESUN: Kako jamčimo kvalitetu naših proizvoda putem zaposlenih

informacije Juli 07, 2021

sažetak

Tehnologija se sada brzo razvija, osim što se kompanija mora brzo prilagoditi promjenjivom okruženju; Isto važi i za zaposlene u kompaniji. Kako bi zaposlenima omogućili bolji rad, kompanije bi trebale znati koje vještine zaposlenici već imaju i koje im sposobnosti nedostaju. Pomoću ovih informacija mogu organizirati obuku i radionice kako bi popunili praznine u znanju i vještinama.

Dajte zaposlenima test

Ovo je vrlo tradicionalan i efikasan način ocjenjivanja tehničkog i teorijskog znanja. Kompanija će organizirati zaposlenike da provode redovnu provjeru znanja o proizvodima svake godine. Naše dugogodišnje iskustvo pokazalo je da je ovo vrlo koristan način za kompanije da prate profesionalne vještine svojih zaposlenih.

Redovna obuka osoblja

Svijest o kvaliteti postala je konsenzus svih zaposlenih. Kako bi nastavili stvarati dobru atmosferu sudjelovanja u aktivnostima upravljanja kvalitetom, poticati zaposlenike na sudjelovanje u tehničkim inovacijama i tehničkim inovacijama, nastaviti objavljivati ​​obuku osoblja, kroz kontinuiranu obuku, ponovljene mjere edukacije, aktivnost Mjeseca kvalitete razvoja, biti svjestan izvrsnog kvaliteta svjesno u konkretne radnje, implementaciju svake karike u upravljanju proizvodnim procesom, kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda.

Sigurnosno upravljanje kontrolom požara 

Kompanija je posebno organizirala i formirala tim za upravljanje sigurnošću, odgovoran za edukaciju, obuku i druge poslove osoblja o zaštiti od požara. U isto vrijeme, odjel opreme odgovoran je za svakodnevni pregled i održavanje vatrogasnih objekata, te surađuje s odjelom za upravljanje u provođenju vatrogasne edukacije, obuke i vježbi. Od svakog odeljenja, svake fabrike, do svake radionice osoblje primenjuje sistem preventivne odgovornosti po nivoima.

2