Sve kategorije
EN
Naše najnovije vijesti

vijesti

Pregled Džeksonove posvete društvu 2020

informacije Decembar 30, 2020

Kao kompanija sa osjećajem društvene odgovornosti, godinama se jiaxing jesun zalagao za izgradnju korporativne kulture, tako da preduzeće postaje skladan, topao i progresivan kolektiv.

Jesun aktivno sudjeluje u društvenim društvenim poduhvatima, čineći korporativnu kulturu sublimiranom u aktivnostima javne skrbi, koja nije samo uzvišeno područje javnih službi za dobrobit, već i najbolji način da se obogati konotacija korporativne kulture. Jesun primjenjuje takve koncepte javne skrbi s praktične radnje.

图片 4

Sponzorirajte djecu u školu

OBRAZOVANJE

U julu 2020. godine kompanija jesun sarađivala je sa zajednicom Jiaxing i posjetila mnoge siromašne porodice. Tokom tog perioda, Xuelin Zhu, generalni direktor kompanije, pokazao je ljubav u ime kompanije. "Svako dijete zaslužuje obrazovanje"

 

STARAČKI DOM

Festival zmajskih čamaca tradicionalni je kineski festival na kojem se kineske porodice okupljaju kako bi proslavile festival. Ali kako sve više mladih odlazi u velike gradove, mnogi stari ljudi ostaju da slave festival sami.

Kako bi pomogao ovoj skupini posebnih starih ljudi, Jiaxing jesun se ujedinio s drugim brižnim poduzećima kako bi zajedno organizirali aktivnosti, tako da su stari u domu za starije osobe sretno proveli dan.

图片 5

 

DONIRAJ KRV

Darivanje krvi bez naknade nesebična je posveta plemenito ponašanje, a njegova se vrijednost ne može mjeriti novcem. Svaki od naših zaposlenika sretan je što svojim postupcima može pružiti pomoć onima kojima je potrebna i spasiti više života.

 图片 6


Svijet se puno promijenio 2020. godine, ali naša posvećenost pomaganju ljudima svijeta nije se pokolebala. Ostajemo posvećeni svojoj viziji, misiji i vrijednostima. Društvena je odgovornost preduzeća činiti dobra djela za ljude, vraćati društvo i pozitivno doprinositi skladnom društvu.